0 προϊόν(τα) - 0.00€

NANOTECH MICRO VILEDA KOKKINO

  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Vileda
  • Κωδικός Προϊόντος: V8007
  • Προϊόντα που είδατε: 588

Το NanoTech micro όχι μόνο απομακρύνει τα βακτήρια από μια επιφάνεια, αλλά σκοτώνει και όσα έρχονται σε άμεση επαφή με το πανί, καθώς νανοσωματίδια αργύρου έχουν προστεθεί στην ύφανση του πανιού.

Το μυστικό είναι ο άργυρος
Το NanoTech micro είναι ένα πανί μικροϊνών, άλλα όχι μόνο.
⇒Το μυστικό βρίσκεται στα νανοσωματίδια αργύρου που έχουν ενσωματωθεί στην ύφανση του πανιού. Και όταν το ασήμι έρχεται σε άμεση επαφή με τα βακτήρια και τα μικρόβια, τα σκοτώνει. Επιπλέον, αποτρέπει την ανάπυξη την ανάπτυξη βακτηρίων πάνω στο πανί, ενώ οι ιδιότητες του πανιού δεν μειώνονται με το πλύσιμο.

Πλεονεκτήματα:

  • ► Τεχνολογία ύφανσης ατέρμονων μικροϊνών με νανοσωματίδια αργύρου
  • ► 99.9% απομάκρυνση βακτηρίων και μικροβίων από τις επιφάνειες. (Πιστοποίηση BMA).
  • ► Εξολόθρευση βακτηρίων και μικροβίων που έρχονται σε άμεση επαφή με το πανί
  • ► Μπορεί να αποθηκευτεί νοτισμένο για πάνω από 48 ώρες, χωρίς να αναπτυχθούν βακτήρια στην επιφάνειά του.
  • ► Εμποδίζει τις κακοσμίες
  • ► Μπορεί να πλυθεί μέχρι και 200 φορές, χωρίς να χάσει τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες

Υγιεινή & Ασφάλεια
Χάρη στη χρωματική κωδικοποίηση, μπορείτε να εφαρμόσετε μία διαδικασία καθαρισμού σύμφωνη με τα πρότυπα υψηλής υγιεινής.

Εργονομία
Γρήγορο και εύκολο καθάρισμα, χάρη στη χαμηλή τριβή.

Υλικό
70% Πολυεστέρας, 30% Πολυαμίδιο, <1% Μόρια Αργύρου

Χώροι εφαρμογής
Σε όλους τους χώρους, όπου τα υψηλά επίπεδα υγιεινής είναι ζωτικής σημασίας, όπως νοσοκομεία, σχολεία, γηροκομεία, εστιατόρια, χώροι προετοιμασίας τροφίμων κλπ.

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

FAQ - Συχνές ερωτήσεις

Αν έχετε αποστείλει την παραγγελίας σας και πρέπει να αλλάξετε κάτι σε αυτήν παρακαλούμε επικοινωνίστε άμεσα μαζί μας καλόντας στο 2242 200 125 ή μεταβείτε στην φόρμα επικοινωνίας αναγράφωντας τον αριθμό της παραγγελίας σας και την τροποποίηση.
Εκτός από το μήνυμα επιτυχίας κατά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβεται και μήνυμα στο email σας. Αν το email που δηλώσατε είναι λάθος η δεν έχετε λάβει τίποτα και αφού ψάξετε και στον φάκελο spam παρακαλούμε επικοινωνίστε μαζί μας καλόντας στο 2242 200 125 ή μεταβείτε στην φόρμα επικοινωνίας
Βασικός παράγωντας για την αποστολή της παραγγελίας σας είναι αρχικά η διαθεσιμότητα των προϊόντων και δεύτερος παράγωντας ο όγκος και τέλος η ώρα καταχώρησης στο eshop. Αν τα προϊόντα θα αποσταλούν με courier (μικρός όγκος) τα προϊόντα θα παραδωθουν αυθημερόν. Αν τα προϊόντα αποσταλούν με μεταφορική εταιρεία (μεγάλος όγκος) τα προϊόντα θα παραδωθουν το μέγιστο σε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα παραπάνα υσχίουν μόνο για παραγγελίες έως τις 13:00.
Αν πρόκειται για ελατωματικό προϊόν αποστέλεται εντός 15 ημερών από την έκδοση του παραστατικού μαζί με αντίγραφο του παραστατικού. Τα έξοδα αποστολή επιβαρύνουν την εταιρεία μας σε μεταφορείς τους οποίους θα σας υποδείξουμε. Αν πρόκειται για λάθος προϊόν αποστέλεται εντός 15 ημερών από την έκδοση του παραστατικού μαζί με αντίγραφο του παραστατικού. Τα έξοδα αποστολή επιβαρύνουν τον αγοραστή. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμπληρώσεται την φόρμα επιστροφών
Για κάθε επιπλέον ερωτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνίστε μαζί μας καλόντας στο 2242 200 125 ή μεταβείτε στην φόρμα επικοινωνίας